Топ теми:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання ХLІ чергової сесії VIII демократичного скликання Стрийської міської ради Львівської області 26 жовтня 2023 рокуо 10:00 год.

25 Жовтня 15:13

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ПРОЕКТ
засідання ХLІчергової сесії VIII демократичного скликання
Стрийської міської ради Львівської області
26 жовтня 2023 рокуо 10:00 год.,
сесійна зала управліннякультури, молоді та спорту (вул. Є. Коновальця, 4).

 

. Розгляд депутатських звернень.
Доповідає: секретар ради Мар’ян Володимирович Берник.

2. Про внесення змін до показників бюджету Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.
Доповідає: начальниця фінансового управління Лариса Богданівна Коваль.

3. Про затвердження змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.
Доповідає: начальниця відділу економічного розвитку та стратегічного планування Галина Миронівна Калинович.

4. Про затвердження змін до Програми «Матеріально-технічне забезпечення підрозділів територіальної оборони» на 2023 рік.
5. Про внесення змін до місцевої програми інформатизації «Цифрова Стрийщина» на 2022-2024 роки.
Доповідає: заступник міського голови Андрій Васильович Стасів.

6. Про безоплатну передачу відеокамер та іншого обладнання Стрийському міському комбінату комунальних підприємств.
7. Про затвердження Програми відшкодування вартості лікарських засобів, виданих за пільговими рецептами на 2023 рік.
8. Про затвердження Програми Поліцейський офіцер громади Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.
Доповідає: начальниця відділу обліку і звітності Наталія Миронівна Салада.

9. «Про внесення змін до Програми використання коштів для накопичення матеріально-технічних засобів у місцевому резерві цивільного захисту Стрийської міської ради на 2023 рік».
10. «Про передачу матеріальних цінностей».
Доповідає: начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи Євген Євгенович Харик.

11. Про внесення змін в додаток 2 до Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Стрийській міській територіальній громаді на 2022 – 2025 роки.
12. Про внесення змін до Комплексної Програми «Підтримка учасників АТО (ООС), Захисників та Захисниць України та членів їх сімей» на 2023 рік.
13. Про внесення змін до Програми «Соціальний захист дітей, які хворіють на рідкісні орфанні захворювання» на 2023 рік.
14. Про внесення змін до Програми «Розвиток донорства крові та її компонентів в Стрийській міській територіальній громаді» на 2023 рік.
15. Про внесення змін до Комплексної Програми «Соціальний захист та підтримка незахищених категорій населення» на 2023 рік.
16. Про внесення змін до Програми «Надання підтримки внутрішньо переміщеним особам та/або евакуйованим особам у зв’язку із введенням воєнного стану, які проживають у закладах культури» на 2023 р.
17. Про затвердження змін та виконання Програми розвитку відшкодування вартості лікарських засобів, виданих за пільговими рецептами на 2023 рік.
18. Про передачу майна комунальної власності.
19. Про затвердження ліквідаційного балансу відділу охорони здоров’я Стрийської міської ради.
20. Про затвердження змін та виконання «Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства Стрийської міської ради «Територіальне медичне об’єднання «Стрийська міська об’єднана лікарня» за 2023 рік».
21. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Комунального некомерційного підприємства Стрийської міської ради «Територіальне медичне об’єднання «Стрийська міська об’єднана лікарня» на 2023 рік.
22. Про затвердження змін та виконання Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Стрия» на 2023 рік.
23. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Стрия» на 2023 рік.
24. Про затвердження змін та виконання Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства «Стрийський центр первинної медико-санітарної допомоги» Стрийської міської ради на 2023 рік.
25. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Комунального некомерційного підприємства «Стрийський центр первинної медико-санітарної допомоги» Стрийської міської ради на 2023 рік.
26. Про затвердження змін та виконання Програми підтримки функціонування медичних пунктів тимчасового базування (пунктів здоров’я) у Стрийській територіальній громаді на 2023 рік.
27. Про затвердження Програмипідтримки функціонування медичних пунктів тимчасового базування (ПЗ – пунктів здоров’я) у Стрийській територіальній громаді на 2023 рік.
28. Про затвердження змін до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства Стрийської міської ради «Стрийська центральна районна лікарня» на 2023 рік.
29. Про виконання Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства Стрийської міської ради «Стрийська центральна районна лікарня» за 2023 рік.
Доповідає:заступниця міського голови Христина Ярославівна Грех.

30. Про затвердження змін до Програми «Утримання та розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2023 рік».
31. Про затвердження змін до «Програми фінансової підтримки міських комунальних підприємств та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2023 рік».
32. Про скасування рішення виконавчого комітету Стрийської міської ради від 11 жовтня 2012року №272.
33. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Стрийської міської територіальної громади в особі Стрийської міської ради нерухомого майна (гуртожитку) за адресою: Львівська обл., м. Стрий, вул. Січових Стрільців, 5.
34. Про внесення змін до рішення сесії Стрийської міської ради від 29.04.2021 № 320 «Про затвердження договору управління Стрийським полігоном ТПВ».
35. Про надання згоди на безоплатне прийняття нерухомого майна з державної в комунальну власність Стрийської міської територіальної громади.
36. Про утримання та обслуговування об’єктів, які розташовані на території міського кладовища м. Стрия Стрийським міським комбінатом комунальних підприємств.
37. Про безоплатну передачу тарілки другого покоління для супутникового інтернету з спеціальним додатковим адаптером.
Доповідає: начальник управління ЖКГ Ігор Ярославович Пастущин.

38. Про внесення змін до Програми «Розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2023 рік».
39. Про внесення змін до Програми «Інші заходи щодо соціально-економічного розвитку Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік».
40. Про зміни до Програми «Охорона навколишнього природного середовища на 2023 рік».
Доповідає: начальник відділу капітального будівництва Стрийської міської ради Іван Петрович Лебідь.

41. Про внесення змін у додаток 1 та 2 до рішення № 329 від 29.04.2021 року «Про затвердження Переліків першого та другого типів об’єктів оренди комунальної власності Стрийської міської ради».
42. Про намір передачі в оренду вбудованих нежитлових приміщень шляхом проведенняаукціону.
43. Про намір передачі в оренду вбудованих нежитлових приміщень, щоналежать до комунальної власності Стрийської міської ради, яківключені до переліку другого типу (без проведення аукціону).
44. Про надання дозволу на звільнення від відшкодування оплати заспожиті комунальні послуги.
45. Про припинення договорів оренди нерухомого або іншого окремогоіндивідуально визначеного майна, що належить до комунальноївласності територіальної громади.
46. Про завершення приватизації нежитлової будівлі «А-2» по вул.Шевченка, буд. 5 у смт. Дашава Стрийського району Львівськоїобласті.
47. Про проведення повторно електронних аукціонів для продажу тазатвердження інформаційних повідомлень.
Доповідає: начальник управління комунальним майном Василь Михайлович Зубрицький.

48. Про затвердження детального плану території з метою реконструкції квартири №1 під вбудований магазин промислових товарів по вул. Львівській, 52 в м. Стрий Львівської області.
49. Про затвердження детального плану території обмеженої вул. Галицькою, вул. Львівською, залізничною колією в м. Стрий Львівської області.
50. Про надання дозволу на розроблення детального плану території з метою розміщення об’єкту придорожнього сервісу в с. Добряни Стрийського району Львівської області.
51. Про надання дозволу на розроблення детального плану території з метою розміщення магазину будівельних матеріалів по вул. Зеленій, 43 в с. Угерсько Стрийського району Львівської області.
52. Про надання дозволу на розроблення детального плану території з метою розміщення кладовища по вул. Лесі Українки в с. Голобутів Стрийського району Львівської області.
Доповідає: начальник управління містобудування та архітектури Орест Станіславович Телішевський.

53. Про включення до переліку земельної ділянки для підготовки лоту для продажу її у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та надання дозволу на виготовлення відповідних документацій із землеустрою на земельну ділянку на території Стрийської міської ради.
54. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна на території Стрийської міської ради.
55. Про надання згоди на поділ земельної ділянки, розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності на території Стрийської міської ради.
56. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення на території Стрийської міської ради.
58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку на території Стрийської міської ради.
59. Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу їм земельних ділянок у власність на території Стрийської міської ради.
60. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
61. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Стрийської міської ради.
62. Про затвердження технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу їх у користування (оренду) на території Стрийської міської ради.
63. Про внесення змін у рішення сесії по земельних питаннях.
64. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
65. Про відмову у продовженні (поновленні) договору оренди земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться на території Стрийської міської ради.
Доповідає:заступниця начальника відділу земельних ресурсів Ольга Олексіївна Гуменна.

66.Про затвердження Програми «Матеріально-технічне забезпечення військової частини(…)на 2023 рік».
Доповідає: заступник міського голови Андрій Васильович Стасів.

67.Про внесення змін у Перелік завдань, заходів та показників цільової програми «Фінансова підтримка сільського футболу на 2023 рік».
68.Про внесення змін у Перелік завдань, заходів та показників цільової програми «Фінансова підтримка ФК «Скала 1911» на 2023 рік.
Доповідає:заступниця міського голови Христина Ярославівна Грех.

69.«Про внесення змін до Програми «Народ і Армія єдині» щодо підтримки військовослужбовців військової частини(…)на 2023 рік».
Доповідає: помічник командира з фінансово-економічної роботи – начальник фінансово- економічної служби Михайло Михайлович Пістракевич.
70.Про внесення змін до «Програми сприянняматеріально-технічному забезпеченню6-му Державному пожежно-рятувальному загонуГУ ДСНС України у Львівській області на 2023 рік».
Доповідає: начальник Стрийського районного управління головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області полковник служби цивільного захисту Андрій Михайлович П’ясецький.

71.Про затвердження Програми забезпечення ефективної діяльності територіального сервісного центру № 4645 регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях (філія ГСЦ МВС) на 2023 рік.
Доповідає:начальник Територіального сервісногоцентру № 4645 РСЦ ГСЦ МВС Ігор Петрович Пронь.

72.«Про збільшення статутного фондуКомунального підприємства «Стрийтеплоенерго»та затвердження Статуту Комунального підприємства«Стрийтеплоенерго» в новій редакції.
Доповідає: начальник управління ЖКГ Ігор Ярославович Пастущин.

73.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна на території Стрийської міської ради.
Доповідає:заступниця начальника відділу земельних ресурсів Ольга Олексіївна Гуменна.

74.Різне.

Секретар ради Мар’ян БЕРНИК

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту