Топ теми:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання ХLІІІ чергової сесії VIII демократичного скликання Стрийської міської ради Львівської області 14 грудня 2023 рокуо 10:00 год.

13 Грудня 14:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ПРОЄКТ
засідання ХLІІІчергової сесії VIII демократичного скликання
Стрийської міської ради Львівської області
14 грудня 2023 рокуо 10:00 год.,
сесійна зала управління культури, молоді та спорту (вул. Є. Коновальця, 4).

1. Про внесення змін до показників бюджету Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.
2. Про бюджет Стрийської міської територіальної громади на 2024 рік.
Доповідає: начальниця фінансового управління Лариса Богданівна Коваль.

3. Про затвердження плану роботи Стрийської міської ради на 2024 рік.
4. Про затвердження Положення про відрядження депутатів та депутаток Стрийської міської ради за кордон.
Доповідає: секретар ради Мар’ян Володимирович Берник.

5. Про затвердження Програми «Матеріально-технічне забезпечення підрозділів територіальної оборони» на 2024 рік.
Доповідає: заступник міського голови Андрій Васильович Стасів.

6. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Стрия» на 2023 рік.
Доповідає: заступниця міського голови Христина Ярославівна Грех.

7. Про тимчасове віднесення до КП «Ринок» майданчика розташованого на прилеглій до ринку території з боку вулиці Зеленої та вулиці Успенської міста Стрия.
Доповідає: начальниця служби з питань торгівлі, побутового обслуговування та захисту прав споживача Наталія Мирославівна Засанська.

8. «Про внесення змін до Програми використання коштів для накопичення матеріально-технічних засобів у місцевому резерві цивільного захисту Стрийської міської ради на 2023 рік».
Доповідає: начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи Євген Євгенович Харик.

9. Про затвердження змін до Програми часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.
10. Про затвердження змін до Програми «Природоохоронних заходів місцевого значення на 2023 рік».
11. Про скасування рішення виконавчого комітету Стрийської міської ради від 11 листопада 2009 р. № 429 із змінами.
Доповідає: начальник управління ЖКГ Ігор Ярославович Пастущин.

12. Про внесення змін до Програми «Розвиток доріг та дорожньої інфраструктури на 2023 рік».
13. Про внесення змін до Програми «Інші заходи щодо соціально- економічного розвитку Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік».
14. Про внесення змін до Програми «Охорона навколишнього природного середовища на 2023 рік».
15. Про внесення змін до «Програми про співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках на 2023 рік».
Доповідає: начальник відділу капітального будівництва Стрийської міської ради Іван Петрович Лебідь.

16. Про надання дозволу на розроблення детальногоплану території громадської забудови в районівул. Базарної – вул. Об’їзної в м. Стрий Львівської області.
17. Про надання дозволу на розроблення детальногоплану території з метою розміщення об’єкта торгівліпо вул. Г.Сковороди в м. Стрий Львівської області
Доповідає: начальник управління містобудування та архітектури Орест Станіславович Телішевський.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення меж території територіальної громади – Стрийської територіальної громади Стрийської міської ради Стрийського району Львівської області.
19. Про продаж у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення під об’єктами нерухомого майна на території Стрийської міської ради.
20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності, які знаходяться на території Стрийської міської ради.
21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою оформлення права комунальної власності на неї на території Стрийської міської ради.
22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, в тому числі по зміні цільового призначення та передачу земельної ділянки у користування (оренду) на території Стрийської міської ради.
23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки в постійне користування на території Стрийської міської ради.
24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (по зміні цільового призначення) на території Стрийської міської ради.
25. Про припинення права користування земельною ділянкою та припинення дії договору оренди земельної ділянки на території Стрийської міської ради.
Доповідає: начальник відділу земельних ресурсів Роман Михайлович Ярич.

26. Про затвердження змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Стрийської міської територіальної громади на 2023 рік.
27. Про затвердження змін до Програми «Матеріально-технічне забезпечення підрозділів територіальної оборони» на 2023 рік.
Доповідає: заступник міського голови Андрій Васильович Стасів.

28. Про внесення змін до Комплексної Програми «Соціальний захист та підтримканезахищених категорій населення» на 2023 рік.
Доповідає: заступниця міського голови Христина Ярославівна Грех.

29. Про внесення змін до Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на міських та приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2023 рік.
Доповідає: начальник управління ЖКГ Ігор Ярославович Пастущин.

30. Різне.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту