Топ теми:

У Стрию відбулася презентація II Всеукраїнської виставки творчих робіт «З любов’ю до України»

17 Серпня 17:29
Свої роботи з образотворчого та декоративно – ужиткового мистецтва представили, як професійні художники, так і аматори. Серед експонатів вироби з дерева та тканини, картини, ляльки-мотанки та інше виготовлені в різних техніках. Вже другий рік поспіль об’єднує митців із всієї України ГО «Спілка творчих людей». Серед мистецьких робіт, які втілили в життя члени спілки – Великодні писанки в центрі Стрия, футбольний м’яч на проспекті Чорновола, казкові стіни в палатах дитячої лікарні та кольорова стіна біля школи мистецтв.
На сьогоднішнє відкриття завітало чимало гостей. Привітала учасників виставки і начальник управління культури, молоді та спорту Ірина Пукас. Про свої твори мистецтва розповіли і самі автори. За словами організаторів мета тематичної експозиції – це популяризація мистецтва, розкриття творчого потенціалу українців та дружній контакт між митцями України.
Переглянути роботи авторів зі всієї України можна в музеї Петра Обаля (вул. Шевченка, 107). Виставка триватиме до кінця вересня.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту