Топ теми:

У Стрию відбулася презентація концепції індустріального парку “Долина Стрий” (Stryi Valley)

27 Липня 16:10
Створення таких бізнес-середовищ це насамперед виклик часу, коли частина країни бореться з ворогом за свої землі, інша — утримує економіку. На Львівщині успішно відновили роботу і вже працюють понад сто релокованих підприємств із територій, де ведуться активні бойові дії.
Індустріальні парки — це можливість економічного зростання, активізація інвестиційної діяльності, прозорі та вигідні умови роботи підприємств, зайнятість населення, розвиток виробничої та ринкової інфраструктури. В Львівській області вже офіційно зареєстровані 9 індустріальних парків. Маємо амбітну мету, щоб десятим став Стрий.
ІП “Долина Стрий” — це середовище для промислових підприємств, де буде здійснюватиметься інженерна підготовка території, проектування та будівництво інфраструктури та інших об’єктів обслуговування. Пріоритетними будуть підприємства таких напрямків: високотехнологічне машинобудування; електроніка та приладобудування; сучасні інформаційні та smart технології; харчопереробна промисловість; транспорт і логістика. Загальна територія 77,11 га (частина теперішньої промзони та землі комунальної власності), яка складається з окремих ділянок, суміжних між собою через окремі комунікаційні розриви (дорога та залізнична колія). Наступний крок — реєстрація індустріального парку у Стрию.
Разом відбудуємо Україну!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту