Топ теми:

У Стрию відбулася виїзна координаційна нарада з представниками територіальних громад Стрийського району, які відповідають за розміщення та інтеграцію внутрішньо переселених осіб

17 Травня 18:34
Робоча група, яку представляють фахівці профільних департаментів Львівської обласної військової адміністрації, по черзі працює у кожному районі області. Основні питання – консолідація дій усіх причетних у сфері соціального захисту, освіти, культури, охорони здоров’я, проживання ВПО та інше.
Загалом у Львівській області офіційно зареєстровано 238 тис. внутрішньо переміщених, однак реальна цифра ймовірно сягає позначки близько 400 тис. осіб. З них у Стрийському районі – 35 тис., у Стрийській громаді – майже 9 тис. офіційно зареєстрованих.
Головували на нараді голова Стрийської РВА Богдан Янко та радниця голови Львівської ОВА Галина Бордун. Важливо пам’ятати – війна продовжується і вона стосується кожного, тому важливим елементом роботи тилу має бути успішна синергія всіх відповідальних.
Для полегшення комунікації спеціалісти підготували Дорожню карту для ВПО, яка скеровує у пошуку правильних відповідей. Робота триває.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту