Топ теми:

Сьогодні, 9 листопада, з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, міський голова Олег Канівець привітав трьох стриян, митців, які нещодавно стали лауреатами престижних конкурсів

9 Листопада 12:40
Юрій Бандера – стриянин, член Національної спілки художників України, став лауреатом почесної Міжнародної мистецької премії за «творче примноження краси рідного краю та збагачення духовного світу».
Зоряна Кіндратишин – поетеса та письменниця, посіла перше місце у номінації «Книга для дітей» та друге у номінаціях «Поезія. Книги» та «Проза. Книги. Повість» на Всеукраїнському літературному конкурсі імені Леся Мартовича . Також поетеса має вже дві міжнародні відзнаки.
Олексій Боровницький – керівник дитячого народного ансамблю танцю “Стрияночка” Стрийської дитячої школи мистецтв, який сьогодні служить в ЗСУ, став лауреатом обласної премії в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури 2022 року в номінації «Народна творчість імені Філарета Колесси»(за дослідження та популяризацію автентичних бойківських коломийок (2019-2021роки).
Олег Канівець привітав та подякував кожному за невтомну працю на творчій ниві та вагомі результати в роботі. Пишаємося та бажаємо невичерпного натхнення та досягнення нових верши
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту