Топ теми:

Сьогодні у Стрийській КНП «Стрийська центральна районна лікарня» відбулася медична конференція

27 Вересня 19:30
 Присутні обговорили тему «Покращення системи управління якістю в організації надання спеціалізованої медичної допомоги». Своїм досвідом розвитку з колегами з Овруча, Шепетівки, Моршина, Мукачева та Славська поділилися директор Стрийської ЦРЛ Олексій Ігнатов, заступник з лікувальної роботи Богдана Лучків та заступник директора з фінансово-економічних питань Тетяна Козак. Фахівці розповіли про участь в грантовій програмі з розвитку лікарень в рамках Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».
Завдяки цьому в районній лікарні вдалось запровадити систему моніторингу та оцінки якості надання послуг та залучили до цього пацієнтів. Тепер відвідувачі «районки» можуть анонімно залишити відгук, скаргу чи пропозицію на оновленому сайті Стрийської центральної районної лікарні, де окрім іншого можна дізнатися графік роботи лікарів, записатися на прийом чи довідатися про наявність доступних ліків. Змінилася і робота лікарняної їдальні. Тепер відвідувачі медустанови можуть скористатися додатковою послугою, а саме – придбати гарячі страви за доступними цінами.
Протягом робочої зустрічі працівники лікарень з різних регіонів дискутували, обмінювались думками та ділились власними напрацюваннями, які дозволили суттєво підвищити якість надання послуг для відвідувачів та пацієнтів. Робота триває.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту