Топ теми:

Стадіон «Сокіл» у Стрию розпочинає роботу

24 Червня 17:43

Чимало проєктів з розвитку інфраструктури та благоустрою Стрийської громади, які мали розпочатися цього року, на жаль, поки призупинені. Але ми радіємо, що ще до кінця 2021 нам вдалося завершити першу чергу реконструкції стадіону “Сокіл”. З допомогою державної та обласної субвенцій вдалося облаштувати футбольне поле з системою поливу, легкоатлетичні доріжки, сектори для штовхання ядра, метання диску, молота, спису, стрибків у довжину, висоту тощо; майданчик для мініфутболу з синтетичною травою (42х22), ігровий мультифункційний майданчик з поліуритановим покриттям та тренажерний майданчик.
З перших теплих днів цього року стадіон став улюбленим місцем для відпочинку та тренування молоді. Останнім штрихом залишалася розмітка бігових доріжок. Нещодавно її зробив єдиний український сертифікований спеціаліст з Харкова. І уже з наступного тижня стадіон буде відкритий для проведення спортивних змагань та футбольних матчів. Просимо усіх відвідувачів дотримуватися правил перебування на стадіоні. Зокрема, на бігових доріжках займатися у змінному взутті.
1-4 доріжки призначені для проведення змагань, тренування спортсменів та вихованців спортивних шкіл,5-6 – для всіх охочих.
Також заборонено їздити по полю, доріжках та майданчиках на велосипедах, роликах, використовувати палиці для скандинавської ходьби.
Графік роботи з 7.00 до 20.00 щодня.
Просимо дотримуватися культури поведінки.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту