Топ теми:

Слова вдячності всім, хто долучився до збору провізії на схід

9 Травня 11:42

Делегація Стрийської міської ради повернулася із зони бойових дій, де відвідала позиції п’яти військових бригад, зокрема Стрийського ТрО.
Батальйону “Карпатська січ” передали спорядження, яке придбали з міського бюджету на майже 1 мільйон гривень. Від Стрийського МККП передали лопати, сокири, цвяхи, різний інструмент та інший розхідний матеріал. Від ГО “Майдан Стрийщини” – спальні мішки, антимоскітні сітки, засоби від комарів, ліки тощо. З храму Успіння — Великодні паски та м’ясне, від волонтерів — маскувальні сітки. Фонд Родини Веселих передав каремати, спальники, харчування. Солодощі та випічку уже традиційно організував Олег Красницький (“Скоринка”), за питну воду та енергетики дякуємо депутату обласної ради Всеволоду Біласу.
А пригадуєте депутатський вертеп? Тоді наші міські депутати наколядували 13 дронів! 6 з них особисто передали у підрозділ БУАР 110 та 7 воїнам УДА. Фонд Карпінських від своєї родини передав 6-му загону спеціального призначення “Омега” НГУ автівку Опель Мовано.
Несподівано до делегації долучився наш німецький колега Едвард Шульц. Від себе та громади Дюрена передав воїнам різні мастила для автівок та техніки, спреї, очищувачі та багато іншого необхідного на фронті.
Нашим Захисникам зараз надзвичайно важко, але їхня мужність додає відваги і нам. Вони боронять кожного з нас і дорогою ціною платять за кожний шматок української землі. Вистоїмо разом! До переможного кінця!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту