Топ теми:

Родини полеглих бійців можуть отримати кошти на підтримку бізнесу

29 Березня 13:35

Родини полеглих захисників та захисниць можуть отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень на відкриття або розвиток власної справи. Підтримку надає Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів за програмою #Варто «Робити своє». Загальний бюджет конкурсу становить 15 мільйонів гривень.

У цьому конкурсі можуть брати участь підприємці зі сфери агропромислового комплексу:від обробки полів до сфери громадського харчування. Загалом протягом року планується провести ще 8 програм фінансування за різними напрямками.

Подавати заявки на фінансування проектів можуть:
– Ветерани, члени сімей загиблих ветеранів війни та члени сімей загиблих Захисників і Захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;
– Юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих ветеранів війни та члени сімей загиблих Захисників і Захисниць України.

Прийом заявок триває до 10 квітня 2023 року.
Більше про умови та покрокова інструкція – на сайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-do-own/
Запитання та уточнення щодо проекту надсилайте на пошту: uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua з обов’язковим зазначенням теми листа «Конкурс Проєктів»

 

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту