Топ теми:

Щодо фінансової підтримки сільськогосподарських товаровиробників

10 Квітня 10:19

Відділ промисловості, агропромислового розвитку та підприємництва Стрийської міської ради інформує про те, що Комплексною програмою підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки для суб’єктів підприємництва у 2023 році передбачена фінансова підтримка у вигляді часткового відшкодування вартості високорепродукційного насіння.
Фінансова підтримка надається сільськогосподарським підприємствам, фермерським господарствам, сімейним фермерським господарствам, фізичним
особам-підприємцям за придбане і висіяне у поточному році сертифіковане високорепродукційне насіння гречки, проса, олійного льону, квасолі, гороху всіх видів, вики, бобів, гірчиці, редьки олійної, капусти (білокачанної, броколі,
брюсельської, цвітної), столового буряка, моркви, цибулі, гарбузів, кабачків, патисонів, баклажанів, кукурудзи цукрової, а також огірків, помідорів, перцю (які вирощуються у відкритому ґрунті) не нижче першої репродукції, або першого покоління гібриду в розмірі до 50 % вартості насіння, але не більше ніж 50,0 тис. грн. одному суб’єкту підприємництва.
Документи на відшкодування вартості насіння приймаються до 15 червня після подання суб’єктами господарювання звітності про завершення посіву культур (форма 4-сг).
Оскільки сезон посіву ярих культур тільки розпочався, то виробники мають можливість закупити сертифіковане насіння у суб’єктів насінництва. Одночасно надаємо інформаційні матеріали щодо умов участі, перелік та форми документів, що додаються.
Для отримання консультацій просимо звертатись в департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА за телефонами: (032) 255-50-62.

Перелік документів компенсація (2)

 

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту