Топ теми:

Повідомлення про обробіток посівів пестицидами та отрутохімікатами

29 Березня 11:29

ТОВ Захід Агро МХПповідомляє Вас про те, що на полях с.Угерсько з 29.03 по 30.03.2024 р. буде проводитись обприскування озимого ріпаку (терміном 1 день взалежності від погодних умов) Засобами захисту рослин Інсектецид-Циркуль згідно регламентів застосування пестицидів та агрохімікатів (температура повітря невище + 25оС та швидкості вітру до 4 м/с ).
Пестициди, їх застосування, норми, кратність обробок у підприємстві відповідає “Переліку пестицидів і агрохімікатів дозволених для використання в Україні”, доповненням до “Переліку” та інструкціям з безпечного застосування пестицидів, які затверджені постановами Міністерства охорони здоров’я і Міністерства екології та природніх ресурсів України.
Оскільки підприємство сповіщає населення про місце і час обробок пестицидами через орган місцевого самоврядування, то власники пасік повинні зареєструватися в органі місцевого самоврядування на території якого вони знаходяться. Перевезення (кочівля) пасік до медоносних угідь здійснюється відповідно до ветеринарно — санітарних правил за погодженням з власниками або користувачами земельних ділянок.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту