Топ теми:

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ ТА МЕШКАНЦІВ СТРИЙСЬКОЇ ТГ!

26 Квітня 16:26

У період з 27 квітня по 12 травня у ранкові та вечірні години МПП «ОБРІЙ» та ТЗОВ «Транс Інвест Агро» проводитимуть на прилеглих землях до сіл Стрілків, Лотатники, Бережниця, Угільня, Великі Дідушичі, Малі Дідушичі, Лани-Соколівські, Сихів, Подорожнє, Зарічне, Йосиповичі плановий захист врожаю посівів засобами захисту рослин згідно регламенту застосування пестицидів та агрохімікатів (Біская, Піктор, Містраль, Каліф).
Пестициди, їх застосування, норми, кратність обробок у підприємстві відповідає «Переліку пестицидів і агрохімікатів дозволених для використання в Україні», доповненням до «Переліку» та інструментами з безпечного застосування, які затверджені постановами Міністерства охорони здоров’я і Міністерства екології та природних ресурсів України.
Оскільки підприємство сповіщає населення про місце і час обробок пестицидами через старостат, то власники пасіки повинні зареєструватись на території населеного пункту, де знаходяться. Перевезення (кочівля) до медоносних угідь здійснюється відповідно до ветеринарно-санітарних правил за погодженням з власниками або користувачами земельних ділянок.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту