Топ теми:

Один з найвидатніших науковців сучасності, наш земляк Ярослав Грицак запрошує на презентацію своєї нової книги «Подолати минуле: глобальна історія України»

15 Грудня 11:21
Зустріч відбудеться 22 грудня о 16.00 у Народному Домі Стрия (вул. Народна,8) за сприяння управління культури молоді та спорту Стрийської міської ради.
Ярослав Грицак – історик, публічний інтелектуал, доктор історичних наук.
Професор Українського Католицького Університету, почесний професор НаУКМА, директор Інституту історичних досліджень ЛНУ ім. І.Франка, головний редактор наукового річника «Україна модерна», член редакційної колегії часописів «Ab Imperio, Judaica Ukrainica», «Критика», «Slavic Review», член наглядової ради журналу «Harvard Ukrainian Studies».
Викладав у Гарвардському, Колумбійському та Центрально-Європейському університету у Будапешті, перший віцепрезидент Міжнародної асоціації україністів.
У рейтингу Goodreads дві його книжки – «Нариси історії України. Формування модерної української нації» (три видання 1996-2019) та «Пророк у своїй вітчизні: Іван Франко і його спільнота» (1996) входять у перелік найкращих книжок з історії України.
Запрошуємо на зустріч з дотриманням карантинних вимог.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту