Топ теми:

На Львівщині стартував конкурс «Друге життя відходів: від сортування до переробки»

13 Жовтня 12:30
До участі запрошують учнів 1-9 класів. Екологічний конкурс присвячений Всесвітньому дню вторинної переробки сировини. Ініціативу проводять, щоб сформувати у дітей та молоді дбайливе ставлення до навколишнього середовища, привернути увагу до актуальної екологічної проблеми сучасності – накопичення відходів.
На конкурс можна подати малюнки, аплікації та відеоролики, присвячені темі, зменшення утворення побутових відходів, правильного сортування сміття, вторинної переробки сировини. Переможців визначать у двох вікових групах: від 6 до 9 років та від 10 до 15 років. Автори найкращих робіт отримають подарунки. Свою експозицію можна подати до 10 листопада 2022 року включно.
Результати оголосять 15 листопада 2022 року, у Всесвітній день вторинної переробки сировини. Конкурсну роботу надсилати на поштову адресу Львівської ОДА (м. Львів, вул. Стрийська, 98, 79026), зазначивши на листі для участі у конкурсі та їх електронний варіант на електронну скриньку ekofondyloda@gmail.com. Детальніше в положенні 👇
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту