Топ теми:

Мільйон дерев — за один день по всьому світу

1 Листопада 10:18

Серед них 20 парків у різних областях України збагатилися новими саджанцями. Зокрема, і у Стрию парк ім.Т.Шевченка. Ініціатор екологічного проєкту “Енергія відновлення Землі” – АТ “Укргазвидобування”. Проєкт здійснили у межах глобальної ініціативи “Greening of the Planet”, мета якої відновлення екосистеми землі, масштабне озеленення планети та привернення уваги до найбільшої проблеми століття — глобальної зміни клімату.

У Стрию до озеленення долучилися представники громадськості, вихованці та тренери ДЮСШ, працівники МККП, управління ЖКГ, депутати міської ради та мер Олег Канівець із заступниками. Також до висадки долучились працівники ГПУ «Львівгазвидобування», Стрийського відділення БУ «Укрбургаз», колектив Стрийського ВУПЗ АТ «Укртрансгаз». Всього посадили близько 70 дерев та кущів на загальну вартість 176 тис. грн. Серед них в‘яз, катальпа, клен, горобина, сакура, барбарис, гортензія та інші.

У суботу, 30 жовтня, ця акція відбулася у 110 країнах світу. Українські організатори підраховують всіх учасників, щоб потрапити у Книгу рекордів України.

@Нафтогаз

@Нафтогаз Сталий Розвиток

@Greening of the Planet

#Енергія_відновлення_Землі

#GreeningofthePlanet

#Сталий_розвиток

https://csr.ugv.com.ua/

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту