Топ теми:

Компанія Glovo відтепер у Стрию

26 Липня 11:04

У Стрийській міській раді підписали тристоронній меморандум.

Іспанська компанія Glovo запустила сервіс кур’єрської доставки у нашому місті та анонсувала старт програми сталого розвитку Glovo Acts. В межах цієї програми компанія Glovo, Стрийська міська рада та благодійний фонд Juntos Por la Vida підписали тристоронній меморандум про партнерство.

У Стрию працює уже 26 кур’єрів Glovo, близько половини з них внутрішньо переміщені особи. Благодійний фонд зобов’язується забезпечити кур’єрів  велосипедами, а малий та середній бізнес отримує  на термін 6 місяців комісію всього в 1%. У планах також навчальні безкоштовні тренінги для підприємців-початківців.  Місцеві соціальні служби, які опікуються особливими категоріями населення, зможуть користатися безкоштовними доставками для соціальних та гуманітарних цілей. Також невдовзі у місті з’являться і спеціальні велопарковки. Міський голова Олег Канівець привітав гостей та подякував, що обрали саме наше місто, адже розвиток бізнесу, одна із важливих складових підтримки економіки країни у період воєнної кризи.

Зустріч відбулася за участі глобального директора зі зв’язків з державними органами компанії Glovo Вільяма Бентола та заступника директора з питань державної політики Йоната Лакусти.

“Всупереч воєнним діям, Україна залишається для Glovo важливим і перспективним ринком, у який ми продовжимо інвестувати та розвивати. Я захоплююся життєстійкістю і сміливістю українців та маю надію, що наша програма зможе допомогти їм відновити економіку країни. Стрий — унікальне місто, чимало наших користувачів і кур`єрів є внутрішньо переміщеними особами, які були змушені покинути свої домівки через вторгнення росії. Для нас це було вагомою передумовою для запуску сервісу тут, адже ми хотіли створити можливість для людей отримувати дохід в новому місті в такий непростий час,” — коментує Вільям Бентол, глобальний директор зі зв’язків з державними органами компанії Glovo.

Довідка

Glovo — це технологічна платформа, яка дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет чи продукт у межах міста. Компанія, що заснована у Барселоні, сьогодні працює у понад 1500 містах у 25 країнах світу на трьох континентах — Європі, Центральній Азії, Африці. Щомісяця у всьому світі замовлення на платформі Glovo доставляють більше 75 тис. кур’єрів, а кількість асоційованих партнерів досягає 150 тис.

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та до повномасштабного вторгнення рф був представлений у 39 містах. Наразі сервіс працює у 35 містах.

 

 

 

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту