Топ теми:

Команда U-16 Академії футболу “Скала 1911” – переможець Срібної ліги “RUH CUP 2023”

27 Лютого 10:22
З 24 по 26 лютого у Винниках на базі ФК “Рух” проходив престижний турнір “RUH CUP 2023”. В ньому прийняло участь 16 команд з різних куточків нашої держави. В перший ігровий день наші гравці мінімально поступилися луцькій “Волині” 0-1, розійшлися миром з ДЮСШ – 26 (Київ) 0-0 і ФК “Вінниця” 1-1 та продовжили турнір у Срібній лізі. Другого ігрового дня юні стрияни перемогли “Минай”(Ужгород) 3-1, “Верес”(Рівне) 3-0 та забезпечивши собі перше місце в групі. Зазнали поразки 0-2 від івано-франківського “Прикарпаття” в матчі, який вже не мав ніякого турнірного значення. В третій день турніру підопічні Володимира Хомина та Анатолія Петрика продовжили боротьбу за найвищі нагороди Срібної ліги та у непростому півфінальному поєдинку, завдяки голу Олександра Брича, мінімально здолали “Новатор” з міста Хмельницький. У фінальному матчі на нас знову чекало Івано-франківське “Прикарпаття” і на цей раз вже наші хлопці виявились сильнішими, здолавши сусідів з обласного центру 1-0. Кращим гравцем команди на цьому турнірі було визнано новачка Артема Луківського, а кращим гравцем Срібної ліги став капітан команди Володимир Попіль.
До слова, тиждень тому команда U-14 Академії футболу “Скала 1911” також приймала участь у цьому турнірі. В перший день турніру стрияни забрали очки у майбутнього переможця АФ “Рух” зігравши у “суху” нічию 0-0, пізніше мінімально поступилися київському “Чемпіону” 0-1 та розійшлися миром з рівненським “Вересом” 1-1. В другий день турніру наші гравці зіграли в нічию 0-0 з ДЮСШ – 26(Київ) та 1-1 з ДЮСШ-1(Хмельницький), перемогли команду “Auto Ria” Вінниця 2-1 та посіли друге місце у своїй групі. У півфіналі Срібної ліги на нас чекав один з головних фаворитів цього турніру – київське “Динамо”.
Досвідчений суперник з перших хвилин нав’язав свою гру, забив швидкі голи і завдав нам прикрої поразки з рахунком 5-1. В матчі за “бронзу” з київським ДЮСШ – 26 не вистачило елементарного везіння, створивши безліч гольових моментів, ми, на жаль, поступилися 1-2 і посіли тільки 4-місце, зате, як сказав тренер команди Віталій Сало “отримали неоціненний досвід, який нам допоможе у майбутньому”. Кращим гравцем команди став Арсеній Шевченко, який тільки недавно приєднався до нашої команди.
Ось такою продуктивною виявилася друга декада лютого у Академії футболу “Скала 1911”. Організатори турнірів та всі учасники дякують нашим мужнім воїнам за мирне небо, за те, що здійснилась мрія сотень дітей прийняти участь у таких турнірах.
Слава ЗСУ! Слава Україні!
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту