Топ теми:

Діти з числа внутрішньо переміщених Стрийської громади відпочивали у польському дитячому таборі

30 Вересня 9:28
Пів сотні дітей з внутрішньо переміщених сімей зі Стрийської та Трускавецької територіальних громад відпочивали в Польщі у містечку Краснобруд, що розташоване у мальовничому Національному парку Розточчя. Це один із польських курортів з прекрасним водосховищем і пляжем.
Організовували поїздку та супровід дітей служби у справах дітей Стрийської та Трускавецької міських рад, завдяки співпраці з Польським центром міжнародної допомоги (PCPM) спільно з CARE International (CARE).
Діти віком 10-14 років перебувли у Польщі (Люблінське воєводство) впродовж тижня (19-26 вересня) в рамках програми, спрямованої на покращення умов життя внутрішньо переміщених осіб, які змушені залишити місця проживання через бойові дії розпочаті росією 24 лютого 2022 року. Відпочинок для дітей був безкоштовний, повністю профінансований за рахунок коштів проєкту «Грошова допомога у відповідь на гуманітарну кризу в Україні» (CARE). Організувала програму відпочинку професійна туристична агенція з досвідом проведення відпочинку для дітей та молоді «Gala Travel» (м. Люблін).
Від перебування у таборі діти отримали чудові враження, незабутні спогади та нових друзів.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту