Топ теми:

Досягнення учнів Стрийської громади

8 Травня 15:25

2022-2023 навчальний рік наближається до завершення, залишаючи за собою пам’ятні моменти, виклики та досягнення. В Україні він був вкрай непростим через війну, яку росія розв’язала проти нашої країни. Збройний конфлікт в Україні нещадно вплинув на освітню систему, створивши численні виклики та перешкоди для учнів, вчителів та батьків.
Однак, завдяки зусиллям здобувачів освіти і вчителів, цейрік був повний подій, викликів та досягнень.Учнівські олімпіади є важливою платформою для розвитку, виявлення талановитих і обдарованих учнів.З жовтня 2022 року до лютого 2023 року було проведено I,II, III етапиВсеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін серед школярів закладів загальної середньої освіти.
Переможцями та призерами I туру II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад стало 185 учнів закладів загальної середньої освіти Стрийської громади.Найбільшу кількість призових місць за результатами всіх олімпіад зайняли учні Стрийського ліцею імені Івана Франка (24), Стрийського ліцею імені Героя України Андрія Корчака (20), Стрийського ліцею «Гімназія імені Андрея Шептицького» (20), Стрийського ліцею №7 (14), Стрийської спеціалізованої школи №4 І-ІІІ ступенів (13), Стрийської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 (13).
Вони успішно представили нашу громаду у II турі II етапу олімпіад, які проводилися на рівні Стрийського району, здобувши 67 призових місць.
Серед усіх школярів Стрийського району, котрі брали участь у III (обласному) етапі, 13 учнів наших закладів загальної середньої освіти посіли призові місця.
Переможці отримали заслужене визнання і нагороди за свої досягнення. Зокрема, дипломита можливість під час літніх канікул безкоштовно відвідати музеї міста Львова.
Призери учнівських олімпіад продемонстрували найвищий рівень знань і вмінь з навчальних предметів. Для багатьох з цих дітей – це поштовх до подальшого розвитку, стимул до більш глибокого вивчення предметів, самостійного дослідження, критичного мислення та творчого підходу до вирішення завдань.

 

Управління освіти Стрийської міської ради

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту