Топ теми:

Для суб’єктів господарювання в галузі туризму

19 Листопада 15:20

Управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації в рамках проєкту «Експедиція громад: фокус на туризм» організувало 9 виїздів у територіальні громади (охоплено 13 територіальних громад та створено 9 інформаційних відеороликів про туристичні локації громад) для представників експертного туристичного середовища (туроператори, науковці) з метою налагодження співпраці, промоції об`єктів рекреаційної, природньої та історико-культурної спадщини, а також створення нових туристичних пропозицій.

У зв’язку із збільшенням захворюваності на COVID-19, спричинений коронавірусом SARS-CoV-2, та впровадженням чергових карантинних обмежень, що унеможливлює проведення маркетингових заходів, у тому числі виїздів у територіальні громади Львівщини, в рамках проекту “Експедиція громад: фокус на туризм” управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації пропонує онлайн формат співпраці. Відтак, створено невелике опитування, яке дозволить розкрити потенціал місцевого бізнесу у галузі туризму та підготувати цікавий контент для наших читачів у соціальних мережах Facebook та Instagram з метою залучення нових туристичних потоків, налагодження співпраці між учасниками туристичного ринку та створення нових туристичних пропозицій на Львівщині.

Враховуючи вищезазначене, повідомляємо про онлайн формат спілкування. Форма для заповнення за посиланням: https://cutt.ly/BTvp9Au

За додатковою інформацією щодо заповнення форми просимо звертатись за телефоном: (032) 261-39-19.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту