Топ теми:

В Стрийській центральній міській бібліотеці ім. М.Шашкевича урочисто відкрили культурно-інформаційний Бібліохаб

29 Вересня 17:47

У ногу з часом! Шість невеликих стрийських бібліотек за останніх 15 років отримали 10 міжнародних грантів загальною вартістю 1 мільйон гривень. Відтепер бібліотека — це сучасне місце, де можна не тільки читати книги, а також відпочивати з користю, креативити та комунікувати. Завдяки гранту у рамках Програми “Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей” вдалося освоїти 158 тис.грн. на новітню техніку для культурно-інформаційного хабу.

У Стрийській центральній бібліотеці ім. М. Шашкевича відбулося його офіційне відкриття. Стрічку до нового бібліохабу розрізав міський голова та директорка бібліотечної мережі Людмила Яремко.

На відкритті Людмила Трохимівна зауважила, що створення культурно-інформаційного хабу стало родзинкою цього проекту: “Це організація простору для реінтеграції ветеранів АТО, внутрішньо переміщених осіб, для соціальної згуртованості новоутвореної громади у Стрию. Цей простір організували для того, щоб молодь проводила час цікаво та пізнавально. Він оснащений сучасним інноваційним приладдям: інтерактивна дошка, екран, інтернет, комп’ютери, робототехніка. Тут є всі засоби, для проведення різноманітних тренінгів, навчань щодо написання проектів, грантів, програм”.

Директорка запросила стриян відвідати ЦБС та отримати потрібну їм інформацію.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту