Топ теми:

З 1 липня пільговий проїзд у громадському транспорті Стрийської громади здійснюється виключно при наявності електронного квитка

1 Липня 16:06
Пенсійні та пільгові посвідчення для безкоштовного проїзду у маршрутці не діють. Електронна система оплати проїзду запрацювала на всій території Стрийської громади. Тепер кожна поїздка пільговика буде фіксуватись завдяки ручному валідатору, який зчитуватиме інформацію про пасажира від електронної картки.
Нагадаємо, отримати її можна в Стрийському ЦНАПі. При собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код. Виготовлення електронного документа є безкоштовним. На сьогодні на руки вже видали близько 11 тисяч електронних квитків.
Сьогодні рішенням сесії Стрийської міської ради до переліку осіб, які можуть користуватися безкоштовним проїздом додали ще п’ять категорій, яких немає в базі ЄДАРП:
– батьки (опікуни) дітей з інвалідністю, при умові, що діти з інвалідністю перебувають на обліку в ЄДАРП;
– особи, які отримують пенсію за вислугою років (тільки ті особи, які досягли пенсійного віку та розмір пенсії яких не перевищує податкової соціальної пільги станом на 01.01.2022 року, 3470 грн);
– мешканці територіальної громади, які досягли пенсійного віку та отримують тимчасову державну соціальну допомогу (ДСД), непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату;
– мешканці територіальної громади, які досягли пенсійного віку та отримують тимчасову державну соціальну допомогу (ДСД) особі, яка немає права на пенсію;
– мешканці територіальної громади, які досягли пенсійного віку та отримують тимчасову державну соціальну допомогу (ДСД) малозабезпеченим сім’ям.
Також, окрім маршруток, які здійснюють перевезення по території Стрийської територіальної громади, до пільгового списку додали ще 17 маршрутів, які курсують за межі Стрийської ТГ.
Список приміських маршрутів, які виходять за межі Стрийської ОТГ, частково проходять по населених пунктах Стрийської ОТГ.
1. Стрий АС-3 – Горішне ч/з Долішне
2. Стрий АС-3 – Долішне ч/з Горішне
3. Стрий АС-3 – Лисовичі
4. Стрий АС-3 – Дрогобич АС
5. Дрогобич АС – Стрий АС-3
6. Стрий АС-3 – Довголука масив «Сади»
7. Стрий АС-3 – Колодниця
8. Стрий АС-3 – Уличне
9. Стрий АС-3 – Гніздичів
10. Стрий АС-3 – Жидачів ч/з Йосиповичі
11. Стрий АС-3 – Монастирець
12. Стрий АС-3 – Журавно ч/з Подорожне
13. Стрий АС-3 – Грабівці
14. Стрий АС-3 – Дуліби
15. Стрий АС-3 – Верхня Стинава
16. Стрий АС-3 – Великі Дідушичі
17. Стрий АС-3 – Моршин – Великі Дідушичі
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту