Топ теми:

У Стрию, 1 жовтня, відкрили Алею Нескорених ім. Романа Сунака, бійця батальйону “Карпатська Січ”

2 Жовтня 14:13

Урочистий захід приурочили до Дня захисників та захисниць України. Місце для Алеї обрали не випадково, адже неподалік Захисник та Герой Роман Сунак вів свою підприємницьку діяльність.
Символічно, центральною фігурою Алеї Нескорених є пам’ятний знак у вигляді каменя з одним крилом, як символ незламності та міці духу українського воїна, який стоїть на захисті своєї Землі до кінця…
На відкритті були присутні рідні, друзі, побратими Романа Сунака, а також представники громади та Стрийської міської ради на чолі з міським головою Олегом Канівцем. Голова подякував всім, хто долучився до створення пам’ятного місця, зокрема Стрийській Сотні Січових Стрільців та висловив свою повагу мамі та дружині Героя.
Стрийська міська рада посприяла створенню цього простору. МККП здійснив ремонт доріжок та тротуарів, встановив зовнішнє освітлення, обрізали дерева та зарослі.
Нагадаємо, Роман Сунак “Залужний” був волонтером з 2014 року. З початком повномасштабного вторгнення вступив у добровольчий батальйон “Карпатська Січ”. Загинув 25 серпня 2022 року поблизу населеного пункту Вірнопілля на Харківщині. Без батька залишилося троє дітей.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту