Топ теми:

У Стрию сьогодні урочисто відкрили новий Центр надання адміністративних послуг «Дія. Центр»

20 Липня 15:58
 «Дія. Центр»  у Стрию працює у форматі єдиного вікна – тут мешканці громади зможуть в одному приміщенні отримати 386 адміністративних послуг, 20 з яких спрямовані на допомогу ветеранам війни та їх сімʼям.
Проект «Дія. Центр» реалізували спільним коштом з обласного та міського бюджетів. Завдяки цьому в приміщені облаштували комфортний зал очікування, дитячий куточок, встановили термінал з переліком послуг та видачею талона до відповідного фахівця, а ще велику увагу приділили безбар’єрності. Велике просторе приміщення без дверей, санвузол для відвідувачів з обмеженими фізичними можливостями та матерів з дітьми.
На відкритті «Дія. Центру» були присутні міський голова Олег Канівець, заступник Андрій Стасів, голова Стрийської РВА Богдан Янко та керівництво Львівської обласної військової адміністрації – Олександр Кулепін, Максим Столярчук та Галина Тупісь.
Заступник голови ЛОВА Олександр Кулепін подякував за відмінну реалізацію проєкту та висловив сподівання, що тепер отримувати адміністративні послуги в Стрию стане не лише комфортно, а й прозоро та швидко.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту