Топ теми:

У Стрию міський голова нагородив медичних працівників з нагоди їхнього професійного свята

27 Липня 16:06
Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники медичної сфери. У Стрию День медичного працівника розпочався із молебню у катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці. Відправу очолив отець-мітрат Мирон Гринишин.
Міський голова Олег Канівець привітав працівників у галузі охорони здоров ′ я з нагоди їхнього професійного свята: «Бути медиком, це не просто професія – це покликання. Ви є тими людьми, які по-справжньому відданні своїй справі. Незважаючи на жодні обставини даруєте радість життя, продовжуєте його якість та вселяєте щастя в людські душі, коли пацієнт стає здоровим».
Олег Канівець поіменно згадав 13 – ох медпрацівників зі Стрийської громади, які сьогодні на фронті рятують наших воїнів та подякував їм за відданість та мужність.
За видатні особисті заслуги, сприяння розвитку галузі охорони здоров’я, сумлінну працю та інші здобутки на ниві охорони здоров’я нагрудними знаками «За заслуги м. Стрий» нагородив керівників медичних установ: Оксану Вишинську, Іванну Салдан, Ігоря Цимбалу та Олексія Ігнатова. Грамоти та квіти отримали медичні працівники від Стрийської міської ради, Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, обласної профспілки медичних працівників та Львівської обласної ради.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту