Топ теми:

У Стрию запрацював Кризовий центр

12 Травня 13:59

У Стрию запрацював Кризовий центр, у якому працівники БФ «Карітас Стрийської єпархії УГКЦ» надають допомогу внутрішньо переміщеним особам. Тут можна отримати безкоштовні консультації юриста, дитячого та дорослого психологів. Також із ВПО працюють кризовий менеджер та кейс-менеджери, які детально вивчають ситуацію кожного, хто звертається, і шукають способи для надання необхідної допомоги.
Звернутись можна, зокрема, з такими запитами: потреба в гуманітарній допомозі (продукти, одяг, взуття, засоби гігієни), тимчасовому чи постійному житлі, оформленні чи відновленні документів, працевлаштуванні, юридичній або психологічній допомозі, медичному обстеженні чи лікуванні тощо.
Окрім цього, у Карітасі діє «Простір, дружній до дітей» для дітей ВПО. Це безпечне та комфортне місце, у якому діти навчаються, спілкуються, розвиваються та граються. Батьки можуть залишити тут дітей, а за цей час відпочити чи вирішити важливі питання. З дітьми працюють соціальні педагоги та дитячі психологи. Заняття відбуваються з понеділка по п‘ятницю за адресою: вул. Валова, 1 (2 поверх). Для дітей віком 3-7 років з 9:00 до 12:00, а дітей від 8 років – з 13:00 до 16:00.
Детальнішу інформацію про отримання допомоги можна знайти на сторінках фонду у Facebook та Telegram або за номером телефону +380 93 545 2847.
Допомогу у Стрийському Карітасі надають у межах проєкту NIN – Humanitarian Protection for Conflict Affected People in Ukraine, що діє за фінансування Caritas Austria та Neighbor in Need (2309005).

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту