Топ теми:

У Стрийській ТГ відкрили ще одну поліцейську станцію

31 Серпня 13:50
Безпека – базова потреба кожної людини, тому важливо навіть в найскладнішій ситуації мати оперативну допомогу. В рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» в Стрийській ТГ відкрили ще одну поліцейську станцію. Цього разу у селі Великі Дідушичі. Службове приміщення для дільничного офіцера облаштували за кошти з міського бюджету. Обов’язки поліцейського виконуватиме офіцер Руслан Штефанець, який нестиме службу у селах Малі та Великі Дідушичі, Угільня, Подорожнє, Лани Соколівські, Зарічне та Сихів.
На відкритті поліцейської станції був присутній міський голова Олег Канівець, перший заступник Микола Дмитришин, начальник районного відділу Національної поліції підполковник Андрій Коцур, староста та мешканці громади.
Поліцейський громади працюватиме 24/7 та відповідатиме за правопорядок та громадський спокій місцевого населення. Також здійснюватиме профілактичну та просвітницьку діяльність.
До слова, на початку цього року першу поліцейську станцію відкрили у смт Дашава, на черзі відкриття у селах Угерсько та Миртюки.
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту