Топ теми:

У Стрийській громаді облаштували нове тимчасове житло для вимушено переселених осіб

5 Травня 11:40

В соціально-культурному центрі села Кути з нуля відремонтували 8 кімнат, кухню, їдальню та три санвузли для ВПО. Проєкт вдалось реалізувати завдяки донорській допомозі Австрійського Червоного Хреста у співфінансуванні зі Стрийською міською радою. Наразі тривають останні приготування перед заселенням.
Іноземні партнери разом з представниками Товариства Червоного Хреста України, Департаменту економічної політики Львівської ОВА та Стрийської міської ради оглянули приміщення, де проживатимуть переселенці. Гості були приємно вражені темпами та якістю виконання робіт.
До слова, Стрийська громада одна з перших на Львівщині, якій вдалось в короткі терміни реалізувати проєкт спільно з Львівською ОВА та Червоним Хрестом.
За словами заступниці міського голови Христини Грех міська рада зробила все можливе, щоб у новому приміщенні вимушені переселенці почували себе комфортно та затишно. Місце обрали не просто так, адже окрім кімнат в соціально-культурному центрі є амбулаторія, бібліотека, спортзал, в планах також благоустрій території.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту