Топ теми:

Сьогодні відбулася XXXVIII урочиста сесія Стрийської міської ради з нагоди Дня Незалежності України

24 Серпня 17:50

Розпочав захід благословенням владика Богдан Манишин.
Міський голова Олег Канівець вручив нагрудні знаки військовослужбовцям. Через відеозапис з передової зі святом нашу громаду привітав стриянин, «Азовець», який пережив російський полон Андрій Кореневич. А також особисто привітав «захисник Українського неба» підполковник Андрій Марчук.
Єдиним рішенням урочистої сесії було присвоєння звання «Почесний громадянин міста Стрия» Блаженнішому Святославу Шевчуку. Глава Української Греко-Католицької церкви надіслав стриянам своє вітальне відео звернення.
Нагородження та подарунки з рук міського голови отримали випускники Стрийської громади, які цьогоріч на максимальні бали склали одразу два предмети мультипредметного тесту.
Олег Канівець нагородив також переможців міських премій у галузі культури: отця-митрата Мирона Гринишина, письменницю Зоряну Кіндратишин та художника Івана Венгриновича (посмертно).
На урочисту сесію завітали і делегації з міст-побратимів. Зокрема, з німецького Дюрена, польських Нового Сончу та Ланьцутського повіту. Особливим було вітання і від мера окупованого Скадовська Сергія Яковлєва.
Дякуємо усім Вам, що пліч-о-пліч з нами у час боротьби та віри у Перемогу!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту