Топ теми:

Стрийська міська рада виграла грант від німецького уряду

3 Квітня 10:54

Будівля колишньої міської поліклініки невдовзі знову відкриє двері для стриян. Стрийська міська рада виграла грант від німецького уряду.
Стрийська громада стала однією із дванадцяти муніципалітетів України, які виграли грант на проект SRER, що фінансується Урядом Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні.
Європейський проєкт спрямований на підтримку швидкого відновлення економіки громад, зокрема, через відбудову й покращення інфраструктури, що має важливе значення для розвитку бізнесу, насамперед — малого та середнього.
Стрийська міська рада подала заявку на реконструкцію двох комунальних будівель (вул.Шевченка, 57 та 59) для створення сучасного інклюзивного громадського бізнес-центру. Тут передбачається укриття-лекторій, конференц-зали, виставковий зал, офіси та багато іншого, що є вимогою європейського суспільства.
Станом на зараз розроблена проектно-кошторисна документація, яка пройшла експертизу.
Основні роботи заплановані на найближчі місяці.
Фахівці Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні здійснюють регулярний контроль за дотриманням плану виконання проєкту, досягненням його цілей, надають технічні рекомендації, а також діляться кращими практиками з питань місцевого розвитку.
Дякуємо колегам, які готували заявку і продовжують реалізовувати проект.
Дякуємо уряду Німеччини та ПРООН в Україні за довіру і за нові можливості для Стрийської громади.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту