Топ теми:

Програма підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік

28 Серпня 14:46

Програма підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік працює через два інструменти:

  • надання безповоротної фінансової допомоги підприємствам, що здійснили переміщення та реєстрацію на територію Львівської області;
  • ваучерна підтримки бізнесу.

Так, безповоротна фінансова допомога виробничим підприємствам, які релокувались, становить 100 тис. гривень за умови, якщо підприємство підприємство перереєструється на території Львівської області. Такоє підприєство отримує додаткових 100 тис грн., якщо створить 20 нових робочих місць під час воєнного стану на момент подачі заявки (https://loda.gov.ua/services/programs/18022).

Для підтримки мікро, малого та середнього підприємництва а також клапстерів (лише ваучери на участь в закордонних виставково-ярмаркових заходах) передбачена ваучерна підтримка (https://loda.gov.ua/news/74596)

  • не більше 60 тис на маркетингові ваучери;
  • не більше 100 тис на ваучери для сертифікації продукції;
  • не більше 100 тис на ваучери на участь в закордонних виставково-ярмаркових заходах, в т. ч. кластери

Важливо зазначити, що частка власних витрат суб’єктів господарювання на отримання послуг повинна становити не менше 30% суми від загальних витрат.

Програмою конкурентноспроможності Львівської області на 2021-2025 роки передбачено завдання “Підтримка підприємницької ініціативи учасників АТО (ООС), ветеранів війни з рф”.

Згідно цього заходу по підтримці стартап-проєктів фінансується частина витрат, а це до 50-и тисячгривень, на реалізацію місця проживання на території Львівської області, що мають статус учасника АТО(ООС), ветерана війни з рф (https://loda.gov.ua./news/74596).

 

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту