Топ теми:

Право на землю

2 Листопада 12:09

Закон України про “Статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” гарантує учасникам бойових дій певні пільги, зокрема, “…першочергове відведення земельних ділянок для індивідуального, житлового будівництва, садівництва і городництва”.

Станом на зараз Стрийською міською радою зареєстровані земельні ділянки сільськогосподарського призначення у селі Вівня Стрийського району (орієнтовна кількість 520 земельних ділянок). Вони вже готові для відведення у власність учасникам АТО (ООС) для індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,1000 га, за рахунок земельної ділянки (кадастровий номер 4625380200:02:000:0200). Наразі уже десять учасників бойових дій скористались своїм правом на першочергове отримання земельної ділянки по цьому виду цільового призначення.

Також Стрийською міською радою зареєстровані земельні ділянки для учасників АТО (ООС) для індивідуального гаражного будівництва у місті Стрий на вулиці Нижанківського. З січня 2022 року, після затвердження детального плану території, можна буде звертатись до Стрийської міської ради щодо отримання дозволів на виготовлення землевпорядної документації на земельні ділянки для індивідуального гаражного будівництва. Зразки відповідних клопотань можна знайти на офіційному сайті міської ради у рубриці “Для учасників АТО (ООС)”.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту