Топ теми:

Пост вдячності

12 Грудня 14:28

Міський голова з делегацією повернулися із сходу, де передали Захисникам безліч важливих речей, автівки та дрони. Хочемо окремо відзначити всіх благодійників аукціону «Мільйон на дрони», який відбувся напередодні у Стрию. Провели його спільно Стрийська міська рада та ГО «Добро.Дій», керівники Ігор Дулин та Олександр Тіщенко, під патронатом голови ЛОВА Максима Козицького.
На аукціоні нам вдалося зібрати рекордну суму 2 млн 200 тис.грн. З цих коштів ми придбали і відвезли на фронт: 5 Mavic 3, 2 Mavic 3Т та 40 дронів FPV. Ще 35 FPV дронів передали для 24 ОМБр ім. Короля Данила та ССО ініціатори проекту «Пташки перемоги».
Ми вражені відповідальністю наших підприємців, які підтримують власний бізнес і постійно допомагають війську. Лімітовану марку Залужного, прапор батальйону «Вовки Да Вінчі» та картину української художниці на загальну суму 1млн 270 тис. грн придбав власник Стрийського АТП Ярослав Олеськів. Це значний внесок в нашу перемогу і неабияка моральна підтримка військовослужбовців. Командир батальйону «Да Вінчі» особисто зустрівся з паном Ярославом, щоб потиснути йому руку. Захисникам важливо знати, що народ допомагає і вірить у них.
Також дякуємо за участь та значні донати Дмитру Семеразу, Ігорю Когуту, Сергію Планжиєву, Сергію Ковальчуку, Софії Головко, Роману Іконяку, Надії Цюк, Мирославу Карпінському, Андрію Кісілю, Всеволоду Біласу, Роману Михайліву, Тарасу Лисому, Миколі Кмітю, Василю Зубрицькому, Володимиру Гірнику, Мар’яну Бернику, Олесі Шакало-Ольшанецькій та багатьом іншим, що відвідали аукціон і задонатили кошти.
Ми знаємо, що на фронті зараз дуже складно, тому молимось за наших воїнів, працюємо і допомагаємо. З вірою у ЗСУ та перемогу!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту