Топ теми:

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації

29 Серпня 14:25

Стрийська міська рада повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території з метою розміщення об’єктів і споруд телекомунікації по вул. Львівській, 10 в с. П’ятничани Стрийського району Львівської області.

У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.

Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Стрийська міськарада.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 29.08.2023 р. до 07.09.2023 р;

– згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

–ознайомитися з заявою про визначення обсягу СЕОможна на офіційному веб-сайті Стрийської міськоїради –https://stryi-rada.gov.ua.

– зауваження і пропозиції подаються до Стрийської міськоїради Львівської області за адресою: 82400, вул. Шевченка, 71, м. Стрий, Львівська обл., ел.пошта: info@stryi-rada.gov.uaвтермін до 07.09.2023 р.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування –Стрийська міська рада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту