Топ теми:

Міський голова привітав азовця Андрія Кориневича, який повернувся після 4-місячного полону

2 Листопада 13:41
Уже минуло більше місяця після повернення з полону і сьогодні ми змогли потиснути руку Герою, Азовцю, стриянину Андрію Кориневичу, який разом з побратимами захищав Маріуполь та суверенність України.
Андрій Кориневич народився у Стрию, навчався в початковій школі №11 та в школі №3. Вищу освіту здобув в Івано-Франківську. З 2014 року проходив навчання в підготовчих центрах батальйону «Азов». 19 грудня 2015 підписав контракт з «Азовом» і з того часу не покидав місію Захисника України, знаходився в зоні проведення АТО, ООС, а з 24 лютого 2022 року – на «Азовсталі».
Зараз Андрій ще проходить реабілітацію, адже фізичне здоров’я значно похитнулося, але чотири місяці російського полону не змогли ні зламати, ні навіть надламати дух Героя. В серці тільки Перемога України і розплата за кожного воїна, який віддав своє життя у боротьбі.
Міський голова Олег Канівець вручив Герою відзнаку «За честь та мужність м.Стрий» та привітав мужніх жінок – дружину Наталю та маму Оксану, які дочекалися свого Андрія вдома.
Це історія із щасливим продовженням, яких так зараз не вистачає, але яка надихає і дарує надію. Дякуємо тобі, Воїне, що живий! Дякуємо, що своїм життям пишеш історію України!
Слава Україні! Героям слава!
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту