Топ теми:

КП «Управляюча компанія “Комфортний Стрий”» повідомляє

5 Березня 11:46

Протягом останніх років держава надала українцям можливість самостійно обирати форму управління житловими будинками. Це дуже правильне та позитивне рішення, хоча й тут вже з’явились шахрайські схеми, а подекуди наслідки відсутності у голів та правління ОСББ належної професійної кваліфікації.
Наша команда працює, щоб допомогти кожному з вас зробити свій свідомий та обґрунтований вибір.
Тому ми хочемо навести декілька аргументів на користь однієї з запропонованих державою форм управління – це «Управління багатоквартирним будинком управителем за умовами укладеного договору»:

– Усі питання та проблеми з надавачами послуг вирішуються фахівцями нашої управляючої компанії;
– Наявність кваліфікованих спеціалістів, які працюють на підприємстві, гарантує мешканцям своєчасне отримання послуг високої якості;
– Оперативність ліквідації аварійних ситуацій (на базі нашого підприємства створено Цілодобову Аварійно-диспетчерську Службу КП УК «Комфортний Стрий».
При необхідності просимо звертатись за тел.: 050 020 05 71
– Ми демонструємо повну прозорість в своїй діяльності, надаємо звіти про свою роботу, організовуємо збори та консультації з мешканцями, що робить нашу діяльність відкритою та доступною;
– Компанією передбачено надання ряду платних послуг, що не входять в послуги управління багатоквартирними житловими будинками.
Ми прагнемо відкритого спілкування та співпраці з мешканцями нашого міста.
Ваші думки, відгуки та пропозиції допомагають нам покращувати якість послуг та забезпечувати комфорт для всіх.

 

КП «Управляюча компанія “Комфортний Стрий”»

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту