Топ теми:

З нагоди Дня Незалежності Стрийська міська рада провела благодійний аукціон

31 Серпня 19:00

Інколи чуємо у відповідь на заходи, які ми проводимо – віддайте всі гроші на ЗСУ.
Важливо розуміти, що Стрийська міська рада, як орган місцевого самоврядування, повинна дбати про різні сфери життєдіяльності громади. Жодним законом не передбачено витратити місцевий бюджет на зброю і залишити не захищеною соціальну, житлово-комунальну чи медичну сфери.
Однак, без сумніву, пріоритет номер один для нас, як і для всієї країни – це Перемога. За останні 18 місяців за різними програмами з місцевого бюджету на потреби ЗСУ ми виділили понад 34 млн грн. Ще понад 2 млн 200 тис. – з благодійного рахунку міської ради, який регулярно поповнюється донатами самих же працівників міської ради.
З нагоди Дня Незалежності ми провели благодійний аукціон, на який запросили підприємців громади і не тільки. Лоти надали наші митці, а також діти мистецьких шкіл і навіть футболісти. З аукціону виручили 450 тис. грн, які будуть передані на 65 батальйон Стрийської ТрО для закупівлі дронів та запчастин для них.
Ми продовжуємо працювати і шукати нові можливості, щоб наблизити Українську Перемогу і утримати економіку та культуру. Тому стіймо гуртом і будьмо єдині.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту