Топ теми:

Зі Сходу повернулася делегація Стрийської міської ради

16 Серпня 15:16

Міський голова Олег Канівець часто здійснює такі поїздки, щоб особисто привезти необхідні речі чи техніку для військових, отримати нові запити від них, поспілкуватись з командуванням та підтримати дух один одного. Адже тил так само, як і фронт, не має втрачати мотивації та віри у перемогу.
Цього разу привезли: три квадрокоптери DJI Mavic 3 Fly More Combo (346 тис.грн), три зарядні станції для старлінків (майже 60 тис.грн), компресори та інструменти (понад 31 тис.грн), декілька комплектів автомобільних шин. А також продукти, фрукти (дякуємо Роману Бурію та підприємцям КП «Ринок»), свіжий хліб та випічку (дякуємо Олегу Красніцькому ТМ «Скоринка»), смаколики та каву (дякуємо підприємцю Любомиру Когуту), воду (дякуємо депутату облради Всеволоду Біласу).
Відвідали воїнів УДА та мали тривалу зустріч з керівництвом. Зустрілись з мером міста-побратима Авдіївка Віталієм Барабашем та передали йому допомогу від Стрия. Була зустріч з 110 бригадою та вкотре відвідали стриян з 65 батальйону ТрО. Також з нагоди Дня Незалежності міський голова передав відзнаки та нагороди військовослужбовцям Стрийської ТрО.
В колоні з делегацією їхали волонтери (Дмитро Гримкий, Денис Прокидянчик, Валерій Якубовський), які доставляли військовим автівки. Міська рада сприяла їм пальним.
Участь у поїздці взяли також волонтери та депутати Стрийської міської ради: Орест Йосипчук, Микола Пищик, Наталія Канівець, Степан Вега, Тарас Пошивак, Володя Гук, Андрій Комарницький та інші. Дякуємо, участь кожного важлива.
Уже від сьогодні ми розпочинаємо шукати можливості для забезпечення нових потреб воїнів.

Слава Героям ЗСУ!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту