Топ теми:

Досвід Стрия у впровадженні електронного квитка

21 Жовтня 15:39
Впровадженням електронного квитка у Стрию зацікавилися представники обласної влади. Наше місто – перше в області, яке взялося за реалізацію цього проєкту і одразу успішно. Управління транспорту ЛОВА на чолі з начальником Степаном Рудницьким, а також заступник Роман Жук і радник голови ЛОВА Святослав Товстига відвідали наше місто, щоб детальніше ознайомитися з всіма процесами впровадження. Екскурсію провів відповідальний за проєкт, начальник управління ЖКГ Стрийської міської ради Ігор Пастущин.
У ЦНАПі стали свідками видруку соціальної картки. Для Львова важливий час виконання, оскільки там понад сто тисяч пільговиків і швидкість оформлення особливо актуальна. Наші спеціалісти виготовляють картку за 3-4 хвилини, а це близько 170 карт вдень, видані з одного апарату. У маршрутці гості змогли на практиці спробувати роботу картки. Для ознайомлення із програмним забезпеченням провели і спільний семінар. Обласні посадовці задоволені проєктом і перейматимуть досвід для інших громад Львівщини.
А тим часом стрияни активно купують транспортні карти. Зараз триває робота над рішенням про тарифний пакет, де буде передбачений відсоток знижки за сплату проїзду електронним носієм.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту