Топ теми:

Допомога війську продовжується

8 Грудня 13:10

Авдіївка тримається! Дякуємо нашим незламним Воїнам!
Зустрілися з Віталієм Барабашем, начальником Авдіївської міської військової адміністрації, передали згідно з запитом різні інструменти та багато іншого необхідного. Від Фонду Карпінських — мікроавтобус. За постійну допомогу та співпрацю очільник Авдіївки вручив Олегу Канівцю відзнаку “За заслуги перед громадою”.
Бійцям 110 батальйону передали 20 дронів FPV, 3 дрони Mavic 3 та один Mavic 3 Classic. І,звісно, навідались до Захисників Української Добровольчої армії. Їм передали автомобіль, на який збирали кошти депутати Стрийської міської ради, а також 4 дрони Mavic 3 та 10 дронів FPV. Окопні свічки, солодощі, питну воду та енергетичні напої.
Кожна поїздка дає нам все більше сили працювати дальше, все більше мотивації допомагати понад можливості і вірити у Перемогу.
Слава Українським Воїнам!
Також дякуємо усім, хто допомагав нам в організації поїздки. Особливо дякуємо благодійникам: Олександр Бережанський, Фонд “Карпінських”, БФ “Родини Веселого”, Всеволод Білас, Олег Красніцький, Роман Латик, Тарас Левицький (депутат Стрийської міської ради), Роман Рибчинський.
Разом до Перемоги!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту