Топ теми:

Стрийська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту детального плану території для будівництва об’єктів промисловості ТзОВ «Екран»

18 Січня 11:08

Стрийська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту детального плану території для будівництва об’єктів промисловості ТзОВ «Екран», поблизу с. Нежухів за межами населеного пункту на території Стрийської міської територіальної громади та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

З 20 січня по 21лютого 2022 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення – розпорядження голови Стрийської районної державної адміністрації № 42 від 15.03.2021 року.

Замовником детального плану території є: Стрийська міська рада.

Розробником проекту є: ФОП  М. Лопушанський.

Із проектом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в приміщенні Стрийської міської ради в м. Стрийпо
вул. Шевченка, 71з 20січня по 21лютого 2022 року пн-пт з 10-00 по 16-00 та на веб-сайті https://stryi-rada.gov.ua/

Контактна особа: Яхван Михайло Михайлович (староста), електронна пошта: info@stryi-rada.gov.ua.

Громадські слухання проекту детального плану території для будівництва об’єктів промисловостіТзОВ «Екран», поблизу с. Нежухів за межами населеного пункту на території Стрийської міської територіальної громади відбудуться 21лютого 2022 року за адресою:м. Стрий, вул. Шевченка, 71 о 10.00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданого проекту ДПТ можна подавати до 21лютого 2022 року включно до Стрийської міської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції  громадськості  до детального плану території для будівництва об’єктів промисловості ТзОВ «Екран», поблизу с. Нежухів за межами населеного пункту на території Стрийської міської територіальної громади та звіту про його стратегічну екологічну оцінку подаються у письмовій формі до Стрийської міської ради у вказаний строк.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Детальний план території промисловість біля с.Нежухів Стрийська РДА

 

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту