Топ теми:

Міський голова Олег Канівець відвідав військовослужбовців на передовій

16 Жовтня 10:30

Міський голова Олег Канівець у складі невеликої делегації в чергове відвідав військовослужбовців на їхніх бойових позиціях.
Привезли 12 одиниць Mavic 3Т та 3 PRO хлопцям з 110 Омбр ім. Марка Безручка, 42 Омбр, 54 Омбр ім. І.Мазепи, а також шини для 65 окремого батальйону ТрО ЗСУ на загальну суму 1 млн 334 тис.грн. Також за кошти, зібрані нашими музикантами (управління культури, молоді та спорту), придбали різні необхідні інструменти для батальйону «Карпатська Січ».
По 5 FPV дронів передали захисникам Володимир Курилів (БФ «Ангели ЗСУ») та Петро Маковський (БФ «Рідня»). Також 3 FPV дрона та дві сотні кексів передав підприємець Олег Красницький (ТМ «Скоринка»). Підприємці КП «Ринок» зібрали та передали військовослужбовцям фрукти, Олександр Бережанський (ТМ «Близенько») – зефір та інші солодощі, Всеволод Білас, депутат обласної ради – 300 баночок енергетичних напоїв.
Дякуємо кожному, хто долучився до цієї поїздки. Героям дуже важливо відчувати нашу підтримку, що ця боротьба є справою всього народу.
Дякуємо воїнам, що тримають Україну!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту