Топ теми:

Дві історичні суміжні будівлі на вулиці Шевченка отримали шанс на нове життя

12 Вересня 12:16

Міжнародні інвестиції зараз чи не єдина можливість створювати масштабні громадські проекти, які покликані навчати, розвивати, презентувати і, зрештою, піднімати економіку краю.
Стрий зумів стати учасником проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Впродовж останніх кількох місяців тут тривають ремонтні роботи. Провели демонтаж аварійних внутрішніх елементів, встановили нові перекриття, підсилили підстельні балки та залили стяжки. Загалом капітальний ремонт триває на першому та другому поверхах. Невдовзі буде здійснена гідроізоляція фундаменту, будуть замінені фасадні вікна на дерев’яні та розпочнуться роботи з облаштування сховища.
Нагадаємо, що у цих будівлях плануємо сучасну бізнес-інфраструктуру для розвитку підприємництва та підтримки існуючого бізнесу.

Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH спільно з Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Цю статтю створено Стрийською міською радою у межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Думки, висновки чи рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам/-кам та упорядникам/-цям і не обов’язково відображають погляди уряду Німеччини, GIZ, UNDP або інших агенцій ООН.

 

 

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту