Топ теми:

У Стрию відбулася серпнева освітня конференція керівників закладів освіти громади «Серпневі горизонти 2024: нові виклики та можливості в освіті»

30 Серпня 14:57

Освітянську зустріч організували в гімназії ім. Героя України Тараса Бобанича управління освіти Стрийської міської ради та КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».
Міський голова Олег Канівець привітав освітян з початком навчального року та наголосив на важливості розвитку освіти, як невід’ємної складової на шляху до перемоги. Разом із заступницею Христиною Грех він привітав директорів освітніх закладів, які цього навчального року завершили свою педагогічну діяльність на посаді директора. Вручили їм грамоти та цінні подарунки.
Начальниця управління освіти Лідія Стасенко виступила перед колегами з доповіддю на тему «Лідерство в освіті та роль директора у формуванні освітнього середовища». Окремо зупинилися на стратегії ефективної взаємодії вчителя та учня в сучасних освітніх реаліях. На цю тему дискутувала лекторка, телеведуча Мар’яна Гірняк.
Завершилася конференція неформальним спілкуванням, під час якого освітяни ділилися досвідом, обговорювали новітні методики викладання та впровадження технологій у навчальний процес.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту