Топ теми:

На щиті, у вічній славі…

18 Липня 16:00

РАДИСЛАВ ФІЛІН (06.06.1995-05.07.2024) – молодший сержант. Народився в місті Костянтинівка Донецької області. Навчався в Іллічівській школі, закінчив «Міжнародний науково-технічний університет ім. Ю.Бугая» за спеціальністю Фізична реабілітація.
На захист прав і свобод України став ще на Майдані під час Революції Гідності, будучи молодим хлопцем. З 2013 року проходив військову службу в Національній Гвардії України, брав участь в боях на Донеччині, зокрема, при звільненні Маріуполя та Словʼянська.
В 2016 році брав участь у бойових діях на Луганському напрямку у складі 93 ОМБр. В 2017 році проходив службу в Десантно-штурмових військах. Проходив підготовку з парамедицини та психологічної допомоги. Був інструктором з бойової підготовки.
10 років свого молодого життя віддав захисту України.
Загинув від осколкових поранень в н.п. Білогорівка на Луганщині.
У Стрийській громаді, як внутрішньо переміщені особи, проживають дружина та син. Тут, далеко від рідного дому, поховають і прах Героя, що понад усе любив Україну.
Щиро співчуваємо батькам та дружині, яка також була військовослужбовцем з 2015 року і тільки нещодавно повернулась до цивільного життя з сином.
Вічна та світла пам’ять Герою!
Схиляємо голови перед жертовністю і відданістю Українській ідеї.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту