Топ теми:

Відбулася зустріч щодо запровадження психосоціальної підтримки працівників на робочому місці

18 Липня 11:46

У Стрийській міській раді працівники Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, міськвиконкому, комунальних підприємств провели спільну зустріч щодо запровадження психосоціальної підтримки на робочому місці (далі ПСП) для працівників місцевого самоврядування та суб’єктів господарської діяльності на території Стрийської громади. Це важливо для підтримки ментального здоров’я населення у зв’язку зі зростанням рівня стресу та психологічних проблем, спричинених наслідками війни.
Запровадження програми ПСП може мати численні переваги для працівників, оскільки сприятиме підвищенню рівня стресостійкості та зниженню ризику виникнення психологічних захворювань. Це може позитивно позначитися на продуктивності та якості життя працівників, сприяти створенню сприятливої атмосфери в колективі, полегшити адаптацію ветерана після повернення з війни на роботу.
Управління забезпечує надання методологічної допомоги та інформаційного супроводу на всіх етапах впровадження програми психосоціальної підтримки.
Програма ініційована першою леді України Оленою Зеленською.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту