Топ теми:

У Стрию нагородили переможців і призерів обласних та Всеукраїнських учнівських олімпіад

15 Травня 14:45

У Стрию нагородили учнів закладів загальної середньої освіти, які посіли призові місця у ІІІ і IV етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023-2024 навчальному році. А саме, 2 перших, 8 других та 8 третіх місць і 1 третє місце у IV етапі олімпіади з історії.

Цього року відповідно до Положення про премію міського голови обдарованій учнівській молоді, учнів нагородили одноразовими грошовими преміями у розмірі 3000, 2000 і 1000 гривень та дипломами Департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації. Привітала дітей заступниця міського голови Христина Грех та очільниця управління освіти Лідія Стасенко. Вітаємо талановитих учнів Стрийської громади! Ви наша гордість!

Представники Міжнародного Легіону при ГУР МО України завітали до Стрийської міської ради, щоб вручити подяки міському голові Олегу Канівцю та заступнику міського голови Андрію Стасіву за громадянську позицію та підтримку підрозділу. Це результат співпраці та придбання матеріальних цінностей для військової частини, що здійснює оборону України.
Працюємо для перемоги і цінуємо довіру.
Нехай допомагає бити ворога!

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту