Топ теми:

У Стрию провели нагородження вчителів громади, які успішно пройшли процедуру сертифікації-2023

19 Грудня 16:09

«Коронація Успіху» – саме під такою назвою пройшло нагородження вчителів громади, які успішно пройшли процедуру сертифікації-2023. Цей процес в нашій громаді є результативним, бо є тісна співпраця ОМС, управління освіти та ДСЯО. Знаковим є те, що нагородження наших сертифікованих вчителів відбувається вже не вперше, це стало традицією. Цьогоріч успішно пройшли процедуру 7 вчителів початкових класів та 1 вчитель української мови та літератури. На всіх етапах проходження сертифікації максимальну кількість балів набрала вчитель початкових класів Стрийського ліцею #7 Оксана Кобрин.
Вручили Грамоти управління освіти і 10-ти освітнім експертам, які долучилися до оцінювання професійних компетентностей інших вчителів України.
Варто наголосити, що сертифікація поширена не тільки на вчителів початкових класів, але й вперше цьогоріч залучила вчителів математики і української мови та літератури. А у 2024 році масштабується на вчителів навчальних предметів громадянської та історичної освітньої галузі «суспільствознавство».
Дякуємо нашим вчителям за невтомну працю та високий професіоналізм.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту