Топ теми:

Стрийська міська рада додатково виділила близько 7 млн грн на потреби Сил оборони

30 Жовтня 17:03

Поки триває війна, ми не припиняємо шукати можливостей, щоб підтримувати наше військо і забезпечувати запити військовослужбовців. Однак, вкотре звертаємося до громадськості. Сфера оборони належить до відповідальності держави, а отже, і державного бюджету. Місцевий бюджет не можна використовувати на прямі потреби оборони. Органи місцевої влади насамперед зобов’язані дбати про громади, власну територіальну оборону, мають чути запити від військових та допомагати в законний спосіб.

На жовтневій сесії Стрийської міської ради було додатково виділено близько 7 млн грн на потреби Сил оборони. Згідно з запитами п’яти військових частин, окремих батальйонів та ДФТГ запланована закупівля: 200 дронів різної модифікації, 3 квадрокоптери, 5 станцій керування, 2 портативних станцій, прицільних пристроїв, турнікетів, різних запчастин, акумуляторів, коліс, пального та багато іншого.

У силу своїх можливостей та повноважень підтримуємо наших оборонців з місцевого бюджету. Також щомісячно наші працівники перераховують особисті кошти на благодійний рахунок міської ради, звідки теж закриваємо потреби військових. Дякуємо громадськості за небайдужість. Ваша позиція впливає на законодавчі процеси в країні.

Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту